Centrul de Studii Japoneze al Universităţii din Bucureşti împreună cu Teatrul LUNI & teatru’ LA MASA vă invită luni, 28 mai, ora 18:00 la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu 46) la:

CHUTNEY, un spectacol de Vitalie Bichir după “Kitchen” de Banana Yoshimoto
cu: Valentina Popa, Istvan Teglas, Vitalie Bichir

“Un băiat şi o fată suspendaţi pe o scară, deasupra iadului, privesc cu frică către cazanul care clocoteşte. O privelişte ameţitoare, limbile de foc pârjolesc totul în cale, căldura e insuportabilă şi totuşi, ei doi nu se ţin de mână. Chiar dacă sunt cele mai apropiate persoane de pe lumea asta, chiar dacă sunt cei mai buni prieteni, oricât de trişti şi singuri ar fi, ei vor să stea pe propriile lor picioare. Dar totuşi dintr-o parte se vede că sunt un cuplu, o femeie şi bărbatul ei, chiar dacă ei nu se comportă aşa.”

Chutney este un termen britanic, împrumutat din limba hindi (“chatni” înseamnă “a pisa ” sau “a zdrobi”), care denumeşte un preparat picant, folosit ca acompaniament al unui fel principal. Mai pe româneşte, este un fel de sos gros sau pastă, folosit la asezonarea cărnii şi a legumelor, căci are un gust dulce-sărat-acrişor-picant, extrem de plăcut şi de interesant.  

http://www.reteteleluiradu.ro/2010/06/15/pe-scurt-despre-chutney/

Preţul unui tichet artists-charge este de 15 lei şi se achită la intrare.

Pentru detalii:

teatru@greenhours.ro
0788.452.485 ( L-V: 11.00 – 18.00)